Kunnen we je helpen? bel 020 820 3650

De onna-onna autoverzekering

Je wilt een zeer uitgebreide dekking voor je auto, vriendelijk, menselijk contact en natuurlijk een goede prijs. Dan past de autoverzekering van onna-onna zeker bij jou.

We helpen je goed en deskundig. Met echte mensen die aandacht hebben voor jouw persoonlijke situatie. Dat is verzekeren volgens vrouwen, met de waarden die bij vrouwen horen. Met aandacht voor de ander en oog voor detail.

Autoverzekering van onna-onna

  • €0,00 eigen risico
  • Handtas meeverzekerd

Onze autoverzekering: 3 varianten

De autoverzekering van onna-onna kent drie varianten. Je kunt kiezen uit een WA, WA-Plus of WA-Casco dekking. Bekijk hieronder welke dekking bij jou past.

Of lees meer over de pakketten

Aanvullende dekkingen

Kies naast je WA, WA-Plus of WA-Casco, de aanvullende verzekeringen die bij jou passen. Wij bieden aanvullend een pechhulp, rechtsbijstand, inzittenden of accessoires dekking.

Pechhulp

Bij een WA en WA-Plus verzekering word je in Nederland geholpen, bij een WA-Casco verzekering in heel Europa. Pechhulp binnen Nederland kun je al voor€ 6,14 per maand afsluiten. Voor €8,71 per maand word je in Nederland en de rest van Europa geholpen bij pech.

Rechtsbijstand

Wanneer het onduidelijk is wie een ongeval heeft veroorzaakt, komt de zaak vaak voor de rechter. Het is dan prettig om goede juridische bijstand te krijgen. Met deze module ben je verzekerd van professionele juridische hulp van SRK rechtsbijstand.

Schadeverzekering inzittenden

Een ongeluk kan vervelende gevolgen hebben. De schadeverzekering inzittenden dekt de daadwerkelijk geleden schade na een ongeval. Denk aan schade aan je kleding en bagage of bijvoorbeeld medische kosten. Ook inkomstenverlies, een aangepaste woning of een hulp in de huishouding wordt door deze verzekering gedekt.

Accessoires

Accessoires zijn standaard meeverzekerd tot €750,- (WA-Plus) of tot €1250,- (WA-Casco). Hieronder valt alles wat niet oorspronkelijk tot de uitrusting van de auto hoort, maar later is in- of opgebouwd. Denk hierbij aan je ingebouwde navigatiesysteem, geluidsinstallatie, trekhaak of kinderstoeltje. Je kunt het bedrag verhogen tot € 2.500 als je spullen meer waard zijn.

Waarom onze autoverzekering?

Een uitstekende autoverzekering is ontzettend belangrijk, ongeacht het soort auto dat je rijdt! Hieronder zie je wat de autoverzekering van onna-onna jou biedt.

  • €0 eigen risico
  • Geen opzegtermijn
  • Gratis slipcursus (t.w.v. €129,-)
  • Heldere polisvoorwaarden
  • Handtasdekking
  • Eenvoudig overstappen

Lees alle voordelen

onna slipcursus

 

Ontvang korting op je tweede autoverzekering

Heb je een autoverzekering bij onna-onna en heb je nog een andere auto in bezit? Of heeft je partner met wie je samenwoont een auto? Dan kun je deze tweede auto voordelig verzekeren bij onna-onna. Je ontvangt dan bonus-malus korting op basis van dezelfde schadevrije jaren als bij je eerste verzekerde auto. Zo kan je maandelijks besparen op de autoverzekering van je tweede auto.

Lees meer

Klanten vertellen

We vragen continu aan onze klanten hoe ze onze service ervaren. Ook ongevraagd ontvangen wij feedback via social media. We delen deze ervaringen graag met jullie zodat zichtbaar is hoe klanten onze dienstverlening ervaren.

Francoise

“Super goede service gehad met onze vakantiepech in het buitenland, dank jullie wel onna-onna, dankzij jullie onze vakantie kunnen vervolgen!!!”

Femke

“Vandaag mijn leuke ibiza trashbag in ontvangst genomen! Hij staat super leuk in mn autootje en wat leuk dat er nog wat goodies bij in zaten. Bedankt onna.onna!”

Martine

“Gelukkig krijg ik van onna-onna snel het geld van de schade op mijn rekening, waardoor ik een mooie nieuwe Fiat 500 kan uitzoeken!”

Michelle

“De achterklep van mijn auto werd ter plekke gerepareerd, zodat ik de volgende morgen weer veilig de weg op kon.”

VriendelijkheidNauwkeurigheidOplossing
8,68,68,6

Gemiddelde rapportcijfers van de afgelopen week

 

Partners vertellen

Naast onze eigen cijfers delen we graag de cijfers die wij van klanten via onze partners ontvangen.

7-9-independer_klantcijfer-liggend

Geniet van onze Klantvoordelen

Jij wilt toch ook het beste voor jezelf en je dierbare spullen? Verbeter je autorij-skills met de antislipcursus van SEC of geef je auto een gratis APK voor z’n verjaardag. Jouw klantvoordelen zijn het hele jaar geldig, tenzij anders vermeld.

Bekijk alle klantvoordelen of word snel klant om van de voordelen te genieten.

 

Vragen?

Heb je een vraag? Kijk dan eerst bij onze veelgestelde vragen, misschien staat het antwoord op jouw vraag er al bij. Zo niet, bel ons dan gerust op 020 820 3650.
We helpen je graag!

Als iemand anders in mijn auto rijdt, is die dan ook verzekerd?
Ben ik in het buitenland verzekerd?
Geldt de pechhulp ook in het buitenland?
Heb ik ook een politierapport nodig?
Hoe geef ik een autowijziging door?
Hoe kan ik mijn schadevrije jaren doorgeven?
Hoe kom ik aan een schadeformulier?
Hoe komt het dat mijn kortingspercentage is veranderd?
Hoe lang duurt het doorvoeren van een wijzigingen?
Hoe lang duurt het voor ik het schadebedrag terugkrijg?
Lees alle vragen

Voorwaarden


Dus jij wilt de voorwaarden lezen! Tuurlijk mag dat. Hieronder een link naar de polisvoorwaarden van onze autoverzekering.


Autoverzekering voorwaarden

 

Wil je een handig overzicht wat er onder de verschillende verzekeringen (WA, WA-Plus en WA-Casco) valt?

onna-onna, vriendinnetjes van Aegon