Kunnen we je helpen? bel 020 820 3650

Gratis extraatjes bij je autoverzekering

Met een onna-onna autoverzekering ben je naast vele klantvoordelen ook nog eens verzekerd van een aantal extra’s. Bijvoorbeeld het polijsten van een kras, bijvullen van ruitenvloeistof of het vervangen van een lampje. Bekijk in de onderstaande tabel welke extraatjes voor jouw dekking van toepassing zijn.

 

35% korting op je grote of kleine onderhoudsbeurtKwikfit image klein

Wist je dat je door goed onderhoud veel gedoe kunt voorkomen? Zo verminder je bijvoorbeeld de kans op pech of hoge reparatiekosten. En een goed onderhouden auto is meer waard.

onna-onna klanten met een WA-Plus of een WA-Casco verzekering krijgen maar liefst 35% korting op een grote of kleine onderhoudsbeurt bij Kwik-Fit. Tijdens zo’n beurt wordt jouw auto op 25 (kleine beurt) of 95 (grote beurt) belangrijke punten gecontroleerd. De monteur vervangt, inspecteert en reinigt diverse onderdelen van je auto. Om hiervan gebruik te maken stuurt onna-onna je een unieke kortingscode. Deze code ontvang je per e-mail samen met je polisblad.

Lees meer >>

 

Half jaar gratis Fit-to-go abonnement

onna-onna klanten met een WA-Casco dekking hebben na ingang van de verzekering de eerste zes maanden lang recht op een Fit-to-go abonnement bij Kwik-Fit. Hiermee kun je een half jaar lang onbeperkt en zonder afspraak bij Kwik-Fit langsrijden voor klein onderhoud aan je auto. Wat kun je precies laten doen met het Fit-to-go abonnement?

  • privilege_logo_kwikfitMotorolie bijvullen
  • Ruitenwisservloeistof bijvullen
  • Koelvloeistof bijvullen
  • Defecte exterieurverlichting vervangen (excl. Xenon- en LED verlichting)
  • Banden repareren
  • Bandenspanning controleren

Daarnaast krijg je 10% korting op de producten van Kwik-Fit (deze korting geldt niet voor banden en trekhaken).

Zoek je dichtstbijzijnde Kwik-Fit vestiging >>

 

Een krasje op je auto? Laat het gratis herstellen bij een van de schadeherstellers van A.A.S.

AAS

Ook al ben je nog zo zuinig op je auto, een klein krasje is zo opgelopen. Omdat je voor dit soort schade je verzekering meestal niet gebruikt, laten veel mensen zo’n kras zitten. Met een WA-Casco verzekering van onna-onna hoeft dat niet meer. Een klein ondiep krasje van maximaal 20 cm kun je vanaf nu één keer per jaar gratis laten polijsten bij een van de schadeherstellers van A.A.S.

Met een speciale poetsmachine wordt een heel klein laagje van de lak geschuurd. Dat betekent dat het bovenste laagje met ondiepe beschadiging(en) plaats maakt voor een nieuwe diepe gladde laklaag en weg is de kras. Polijsten is niet mogelijk als de kras te diep is, dan is overspuiten de enige optie. Laat je vooraf goed informeren door de A.A.S. schadehersteller!

 

Geef je auto een gratis APK voor z’n verjaardag

onna-onna heeft voor klanten met een WA, WA-Plus of een WA-Casco verzekering een mooi cadeau: een gratis APK, uitgevoerd door de ervaren vaklui van Kwik-Fit. Je lieveling is dus in deskundige en betrouwbare handen. onna-onna stuurt je 1 à 2 maanden voor je auto een jaartje ouder wordt een email met een actiecode voor de gratis APK.

Lees meer >>

 

Korting op een sterreparatiesterretje in je ruit

Een sterretje in je ruit kun je beter snel laten repareren. Zo voorkom je dat het een scheur wordt, en dan ben je veel verder van huis. onna-onna klanten met een WA-Plus of een WA-Casco verzekering zijn automatisch verzekerd voor ruitschade (reparatie bij aangesloten herstellers). Heb je een onna-onna WA-verzekering? Dan krijg je op vertoon van je groene kaart €25,- korting op een sterreparatie bij Kwik-Fit. Bel gratis met Kwik-Fit voor het maken van een afspraak op 0800 – 7007.

Lees meer >>

 

onna-onna, vriendinnetjes van Aegon