Kunnen we je helpen? bel 020 820 3650

Kies de verzekering die bij jou past!

Drie mogelijkheden voor basisdekking: WA, WA-Plus of WA-Casco

Welke verzekering je wilt nemen blijft een persoonlijke keuze. We leggen hier kort de drie mogelijkheden uit:

WA (wettelijke aansprakelijkheid)

Bij dit type ben je verzekerd tegen schade die je andere personen of hun eigendommen toebrengt bij het gebruik van je auto. Dit type verzekering is wettelijk verplicht. Als extraatje krijg je €25,- korting op een sterreparatie.

WA-Plus

Wil je meer zekerheid, dan kun je ook een WA-Plus verzekering afsluiten. Je bent dan meteen voor een belangrijk deel verzekerd tegen schade aan jouw eigen auto. Het gaat hier bijvoorbeeld om ruitschade, brandschade, stormschade en diefstal. Daarnaast krijg je maar liefst 35% korting op een grote of kleine onderhoudsbeurt.

WA-Casco

Dit is het meest uitgebreide type verzekering. Met deze verzekering ben je ook gedekt voor schade die je door je eigen schuld toebrengt aan je auto. Daarnaast krijg je maar liefst 35% korting op een grote of kleine onderhoudsbeurt, en ben je verzekerd van een aantal extra’s. Bijvoorbeeld het polijsten van een kras, bijvullen van ruitenvloeistof of het vervangen van een lampje. Bekijk de extra’s

Welke basisdekking kiezen anderen?

Je bepaalt vanzelfsprekend zelf welke dekking je kiest. Omdat veel mensen het lastig vinden een keuze te maken, geven we hier aan waar andere klanten in het verleden voor hebben gekozen.

Auto’s van 0 tot 7 jaar oud

Bezitters van auto’s van 0 tot 7 jaar oud, nemen meestal een WA-casco (Allrisk) verzekering.

Auto’s van 7 tot 9 jaar oud

Bezitters van auto’s van 7 tot 9 jaar oud, nemen meestal een WA-plus verzekering.

Auto’s van 9 jaar of ouder

Bezitters van auto’s van 9 jaar of ouder, nemen meestal een WA verzekering.

Bereken Premie

onna-onna, vriendinnetjes van Aegon