Kunnen we je helpen? bel 020 820 3650

Autoverzekering opzeggen?

Vanzelfsprekend vinden we het erg vervelend wanneer je bij ons weggaat. Je bent bij onna-onna echter niet gebonden aan een contract. Als je te veel premie hebt betaald, krijg je dat uiteraard van Aegon terug. Dit kan tot 30 dagen duren. 

Fiets- of pakketverzekering opzeggen?

Wil je jouw onna-onna fiets-, inboedel-, opstal-, doorlopende reis-, aansprakelijkheids- of gezinsongevallenverzekering opzeggen? Bel onna-onna op 020 8203650 of mail naar contact@onna-onna.nl.

Auto al verkocht?

Dan stopt de dekking van je autoverzekering direct zodra de auto niet meer van jou is. Meld het ons daarom zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen een maand. Je betaalt dan premie tot het moment van verkoop. Meld je het later? Dan betaal je premie tot het moment van melden.

In plaats van opzeggen kun je ook je autoverzekering opschorten. Als je je autoverzekering opschort, dan wordt de verzekering als het ware even bevroren. Zodra je een nieuwe auto koopt, kan je die verzekeren met behoud van schadevrije jaren. En daarmee kun je flink besparen.

Online opzeggen autoverzekering

Vul het formulier in. Je ontvangt een bevestiging per e-mail wanneer de opzegging is verwerkt.

Schriftelijk opzeggen autoverzekering

Wil je jouw autoverzekering opzeggen, dan kan dat ook schriftelijk. Stuur in het laatste geval een ondertekende opzegbrief naar:

onna-onna
Postbus 37020
1030 AA Amsterdam

onna-onna, vriendinnetjes van Aegon