Kunnen we je helpen? bel 020 820 3650

Onze partners

A.A.S. Schadeherstel

A.A.S. is een onafhankelijk netwerk van servicegerichte autoschadeherstelbedrijven. Zij kunnen jeAAS auto er weer piekfijn uit laten zien als je schade hebt opgelopen. Ze zitten verspreid door heel Nederland, dus er is er altijd wel één bij jou in de buurt. onna-onna werkt al een tijdje samen met deze schadeherstellers. Kijk voor de huidige actie van A.A.S en onna-onna bij onze klantvoordelen.

Lees meer over A.A.S. Schadeherstel

 

Kwik-Fit

Kwik-Fit is een van de grootste autoserviceketens van Europa. Met meer dan 180 vestigingen in NedeKwik-Fitrland zit er altijd wel één in de buurt. Kwik-fit verzorgt de gratis APK keuring die onna-onna haar klanten aanbiedt. Ook de 6 maanden gratis onderhoud voor onze WA-Casco klanten vindt plaats bij Kwik-Fit.

Lees meer over Kwik-Fit

 

FietsNED

FietsNED vormt samen met tweewieler-bedrijven en tweewieler-technici een landelijk dekkend netwerk.
Een fiets, e-bike, e-scooter, rolstoel, rollator en scootmobiel kan altijd en overal, snel en vakkundig geholpen worden met reparatie en onderhoudswerk.fietsned-logo-2017-2-kleiner

FietsNED verzorgt aan onna-onna klanten verschillende klantvoordelen en de landelijke pechhulp voor de fietsverzekering.

Lees meer over FietsNED

 

 

 

Safety Experience Center

Het Safety Experience Center is een kennis- en opleidingscentrum met betrekking to verkeersveiSECligheid. Het SEC biedt anti-slipcursussen en ongevalpreventietrainingen aan. Via onna-onna’s SEC klantvoordeel kun je nu met twee personen voor de prijs van één een slipcursus doen bij SEC.

Lees meer over Safety Experience Center

 

UberUber

Uber is een bedrijf wat via een mobiele app personen in verbinding brengt met officiele taxichauffeurs. In Nederland is Uber momenteel actief in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Met de onna-onna Uber klantvoordeel kun je nu 15 euro korting krijgen op je eerste rit als je je nu aanmeldt.

Lees meer over Uber

onna-onna, vriendinnetjes van Aegon