Kunnen we je helpen? bel 020 820 3650

Over onna-onna

onna-onna is de eerste financiële dienstverlener die vrouwelijke eigenschappen vooropzet. Dat doen wij omdat we de huidige financiële wereld afstandelijk vinden. Door uit te gaan van aandacht, zorg en eerlijkheid kunnen we financiële planning voor iedereen begrijpelijk maken en dichterbij brengen. Zo helpen we financiële tegenslagen te voorkomen of goed op te vangen, zodat onze klanten meer uit het leven kunnen halen.

We laten zien dat het anders kan. Financiële dienstverlening die warm, persoonlijk en gelijkwaardig is. Wij bouwen samen met onze klanten een nieuwe wereld van financiële dienstverlening. Eentje waar het wel leuk is en waar je goed geholpen wordt. Doe je mee?

Hoe het allemaal begon

Wist je dat onna-onna is opgericht door vijf mannen? Zij lanceerden in 2008 gestart de autoverzekering. Inmiddels kun je ook bij ons terecht voor heel wat verzekeringen, waaronder je fiets-, woon- en doorlopende reisverzekering. onna-onna is voor 100% een dochteronderneming van Aegon. 

Sinds 2014 staat een vrouw aan het roer bij onna-onna, onze huidige managing director Geneviève Meerburg. Geneviève wil vrouwen helpen zich financieel vrij te voelen. Ze zet daar al haar creatieve en leidinggeef skills voor in. Ruim 15 jaar loopt ze op hoge hakken in de financiële dienstverlening mee en staat ze dichtbij klanten.

Waar komt die naam vandaan?

Een naam voor je bedrijf vinden is nog niet zo makkelijk. Na heel wat denken besloten we te rade gaan bij vrouwen. Dat hadden we natuurlijk meteen moeten doen. Na tal van leuke gesprekken hadden we een rijke oogst aan associaties en ideeën. Eén van de tafelgenoten zei geheel spontaan: “Wat vinden jullie van onna? Het betekent vrouw in het Japans.” We waren direct enthousiast: een mooie klank en een mooi woordbeeld met een open begin en eind. We besloten om er “onna-onna” van te maken. Dat sluit aan bij het gevoel dat we willen overbrengen, van plezierige dingen van hoge kwaliteit, van iets wat je samen doet.

 

Ervaringen met onna-onna

Persoonlijke service en gewoon een goede verzekering, waar je de polisvoorwaarden van snapt. Wij gaan voor kwaliteit en dat zien we terug in de ervaringen van onze klanten. Bekijk klantervaringen

Om onszelf continu te verbeteren en om jou inzicht te geven in hoe we het doen, zijn we transparant over onze dienstverlening. Bij onna-onna krijg je wekelijks een update van onze service.

 

onna-onna, vriendinnetjes van Aegon