Kunnen we je helpen? bel 020 820 3650

elize18-08Voor de media

onna-onna persrelaties

Genevieve Meerbrug – Managing Director onna-onna
Telefoon: 06-12 69 64 19

E-mail: genevieve@onna-onna.nl

Mediakit

Wil je onze logo’s of afbeeldingen gebruiken? Onderstaand vind je een aantal afbeeldingen met hoge resolutie. 

onna-onna logo kleur       onna-onna logo zwart       onna-onna graphic 1       onna-onna graphic 2

Persberichten

Nederlands all-female rallyteam zorgt voor opschudding in internationale rally

Amsterdam, 27 maart 2017 – Het onna-onna rallyteam heeft ervoor gezorgd dat aan één van de grootste rally’s ter wereld, de Morocco Desert Challenge, dit jaar een vrouwenklassement is toegevoegd. Vorig jaar deed dit eerste en nog steeds enige volledige vrouwenteam ooit in de wereld mee aan deze zware rally en dat zorgde voor veel opschudding. De mannelijke deelnemers waren onder de indruk van de prestatie van hun vrouwelijke collega’s. Ze zullen dit jaar weer strijden tegen top-rallyrijders en deelnemen in een apart vrouwenklassement.

Lees verder

onna-onna laat Camboy op je huis passen

Amsterdam, 31 oktober 2016 – Een diamanten ring, belangrijke documenten, andere kostbaarheden… Waar berg jij ze op? onna-onna begrijpt als geen ander dat jouw persoonlijke eigendommen enorm kostbaar zijn. Of het nu gaat om een dure armband, een harde schijf met foto’s of een souvenir met emotionele waarde: de woonverzekering van onna-onna biedt jou een veilig gevoel. Heb je desondanks behoefte aan wat extra zekerheid? We komen met een kluisservice en geven een persoonlijke huisbeveiliger weg…

Lees verder

camboy-onna-onna

 

Puzzelend door Europa in een oud barrel

Amsterdam, 1 juli 2016 – onna-onna heeft een plekje weten te bemachtigen in de felbegeerde Carbage Run. Van 4 t/m 8 juli zullen Sanne Slot en Soraya van der Holst ruim 2500 kilometer rijden door 9 verschillende landen in Europa. In een oud barrel welteverstaan! De rally moet namelijk worden afgelegd met een auto van maximaal €500,- en uit bouwjaar 1998 of ouder. Een mooi avontuur! De inschrijving was dan ook binnen 1 minuut uitverkocht.

Lees verder

Auto te water is een grote angst

Amsterdam, 26 mei 2016 – Maar liefst 37% van de vrouwen heeft angst om te parkeren langs het water. Deze angst is niet ongegrond, want jaarlijks raken zo’n 700 tot 800 auto’s te water*, met vaak ernstige gevolgen. Voor onna-onna reden genoeg om deze angstaan te pakken via het Auto te Water event dat op vrijdag 13 mei plaatsvond. Deze dag had als doel het zelfvertrouwen achter het stuur verder te vergroten. Veel mensen weten niet welke handelingen er verricht moeten worden wanneer je met de auto te water raakt.

Lees verder

Wereldprimeur: Nederland heeft het eerste ‘all-female’ rallyteam

Amsterdam, 30 maart 2016 – Van 14 tot en met 21 april 2016 vindt dwars door de woestijn van Marokko de achtste editie van de Libya Rally plaats. De cross-country Libya Rally is met haar ruim 2700 kilometer, samen met de Dakar Rally een van de zwaarste rally’s ter wereld. Onder de deelnemers bevindt zich dit jaar het eerste ‘all-female’ rallyteam ooit dat gaat deelnemen aan woestijnrally’s. In dit onna-onna rallyteam zijn niet alleen de piloot en navigator vrouw, ook het team van monteurs en het teammanagement bestaat enkel uit dames. Het doel van het onna-onna team tijdens de zware woestijnrace is het verleggen van grenzen en onzekerheden overwinnen.

Lees verder

onna-onna lanceert fietsverzekering voor vrouwen

Amsterdam, 14 januari 2016 – De onna-onna fietsverzekering – ook voor tweedehands fietsen, e-bikes en racefietsen – verzekert tegen beschadiging of diefstal van fiets en alle vaste accessoires. Managing Director Geneviève Meerburg: “Je beseft pas hoe belangrijk jouw fiets is als het even tegenzit. Je wilt op de fiets springen en dan: lekke band. Of die vieze ketting die er precies af vliegt wanneer je de trein moet halen.”

Lees verder

Vrouwen appen en maken selfies tijdens ’t rijden

Amsterdam, 16 november 2015 – Meer dan de helft van de onna-onna klanten (54%) gebruikt wel eens haar mobiele telefoon tijdens het autorijden. Dit blijkt uit onderzoek dat onna-onna samen met Ruigrok | Netpanel heeft gedaan. Hoewel 90% van de vrouwen het onverantwoord vindt om een mobiele telefoon te gebruiken in het verkeer, is toch 43% er van overtuigd dat haar eigen gebruik niet leidt tot gevaar.

Lees verder

Veel schaamte bij vrouwen over onzekerheid tijdens autorijden

Amsterdam, 11 juni 2015 – Ruim de helft (55%) van de Nederlandse vrouwen voelt zich wel eens onzeker tijdens het autorijden. Van deze vrouwen schaamt bijna de helft (48%) zich voor deze onzekerheid. Dit blijkt uit een onderzoek…

Lees verder

onna-onna, vriendinnetjes van Aegon