Kunnen we je helpen? bel 020 820 3650

Verzeker voordelig je tweede auto

tweede-auto
Heb je al een autoverzekering bij onna-onna en heb je nog een andere auto in bezit? Of heeft je partner met wie je samenwoont nog een auto? Dan kun je deze tweede auto voordelig verzekeren bij onna-onna. Je ontvangt dan bonus-malus korting op basis van dezelfde schadevrije jaren als bij je eerste verzekerde auto. Zo kan je maandelijks besparen op de autoverzekering van je tweede auto.

Een voorbeeld:

Ilse heeft 6 schadevrije jaren en woont samen met Freek. Ilse heeft haar auto verzekerd bij onna-onna. Freek heeft ook een auto, maar heeft minder schadevrije jaren dan Ilse, namelijk 2. Door de onna-onna tweede autoverzekering kan Freek profiteren van het kortingspercentage (behorende bij de schadevrije jaren) van Ilse. Als Freek zijn auto ook verzekert bij onna-onna, dan geldt het kortingspercentage van Ilse ook voor de auto van Freek. Dit komt voor Freek neer op een maandelijkse besparing.

Wil jij ook gebruik maken van deze korting? En voldoe je aan onderstaande voorwaarden? Neem dan contact op met Aegon via 088-3441234 en geef aan dat je gebruik wil maken van de tweede auto regeling. 

Voorwaarden tweede auto regeling:

  • Je woont samen met je partner, op hetzelfde adres;
  • Jullie zijn allebei minimaal 31 jaar oud;
  • Je hebt geen premieachterstand op de bestaande onna-onna autoverzekering;
  • Jij en je partner hebben de afgelopen 2 jaar geen schade veroorzaakt;
  • Jij en je partner hebben negatieve schadevrije jaren;
  • De cataloguswaarde van de tweede auto is niet hoger dan €100.000,-


onna-onna, vriendinnetjes van Aegon